dimecres, 13 de maig del 2009

SORPRESES / SORPRESAS

Correus té molta feina darrera de les anades i vingudes de les blogeres, i jo en sóc una afortunada de les destinatàries d'aquesta primavera.


Correos tiene mucho trabajo con las idas y venidas de las blogera, y yo soy una afortunada de las destinatarias de esta primavera.

Des de Manzanos, la Virtudes (http://patchworkzale.blogspot.com/) m'envia aquesta bossa personalitzada i de gran utilitat. Ja fa temps que conec les seves obres i en puc presumir de les de pròpia collita (http://lallunadabril.blogspot.com/2008/04/sorpresa.html).
Desde Manzanos, la Virtudes (http://patchworkzale.blogspot.com/) me envia esta bolsa personalizada y de gran utilidad. Ja hace tiempo que conozco sus obra, su buen hacer y puedo presumir de las su propia cosecha (http://lallunadabril.blogspot.com/2008/04/sorpresa.html).

De l'Anna (http://lacucadellum.blogspot.com/) rebut el premir del seu sorteig d'aniversari del blog, m'agrada tot, les robes, el cor de Tilda, els detallets de Tilda, i el Journal que hauré de mirar-me amb gran detall per treure'n un bon profit.
De la Anna (http://lacucadellum.blogspot.com/) he recibido el premio de su sorteo de aniversario blogero, me gusta todo, las ropas, el corazón de Tilda, los detallitos de Tilda, y el Journal que tengo que mirar con gran detalle para sacar un buen provecho.



I cada tres mesos Marie Claire idees em dóna ganes de fer de tot...
Y cada tres meses Marie Claire idees me da ganas de hacer de todo...

6 comentaris:

loly ha dit...

Te felicito por los regalos recibidos, todo es muy bonito.
Y que buena pinta tiene esa revista., !!!
Siempre me repito lo mismo, con esta revista, jajaja

Pili ha dit...

Quin munt de regalets!!!. Molt xulo el canvi de look. Aquest m'agrada molt ja el vaig veure fa dies però no m'atreveixo tinc por de carregar-m'ho tot.
Petons.

Silvia F.Keros ha dit...

Apa, nena, estaràs contenta!! M'hagués agradat coincidir amb tú a la fira! Espero que tot vagi bé.

Una abraçada

Merana ha dit...

Pressiós tot; jo soc catalana, pero no escric bé, perdona les faltes.
M'agradará seguirte, pero no se molt be com ba aixo.... ¿m'ajudes????

GRACIES
Merana

Merana ha dit...

Si voleu entrar en el meu blog, es A MI AIRE...EL BLOG DE MERANA... I TAPICES...

COMENTEU QUE US SEMBLA, PERQUE SOC NOVA ...I TORPONA.
Merana

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es